Uw auto verdient de beste zorg – RDW-erkende APK-keuringen in Venlo.

Zorg ervoor dat uw auto in optimale conditie blijft.

Waarom kiezen voor onze RDW-erkende APK-keuringen in Venlo?

Als eigenaar van een personenauto’s met een benzine-, elektro-, diesel- gas- of andere motor is het belangrijk om uw voertuig regelmatig te laten keuren. Een APK-keuring (Algemene Periodieke Keuring) is van essentieel belang om de veiligheid van uw auto te waarborgen. Tijdens de keuring worden belangrijke veiligheidssystemen, zoals remmen, banden, verlichting en stuurinrichting, grondig gecontroleerd. Dit zorgt ervoor dat uw auto veilig blijft voor u en andere weggebruikers.

Bescherm het milieu en voldoe aan de wet.

Naast veiligheid controleert de APK-keuring ook de milieuprestaties van uw auto. De uitstoot van schadelijke stoffen, zoals CO2, koolmonoxide en fijnstof, wordt geëvalueerd om ervoor te zorgen dat uw voertuig aan de geldende milieueisen voldoet. Door uw auto tijdig te laten keuren, draagt u bij aan een schonere lucht en een beter milieu. Bovendien is het laten keuren van uw auto een wettelijke verplichting. Het niet naleven hiervan kan leiden tot boetes en andere juridische gevolgen.

Voordelen van regelmatige APK-keuringen.

Wanneer u kiest voor onze APK-keuringen in Venlo, profiteert u van diverse voordelen. Allereerst bieden wij de hoogste kwaliteit. Onze vakkundige keurmeesters controleren nauwkeurig alle belangrijke veiligheidssystemen van uw auto, zoals remmen, banden, verlichting en stuurinrichting. U kunt erop vertrouwen dat uw auto in uitstekende staat verkeert na onze grondige keuring.

Bij ons in Venlo bent u altijd verzekerd van transparantie. Voordat we met de keuring beginnen, ontvangt u een duidelijke prijsopgave. Geen verrassingen achteraf! We streven ernaar om u een helder beeld te geven van de kosten, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

  • Openingstijden
  • Maandag 08:30 - 17:00
  • Dinsdag 08:30 - 17:00
  • Woensdag 08:30 - 17:00
  • Donderdag 08:30 - 17:00
  • Vrijdag 08:30 - 17:00
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten